EBL prenosi na mađarskom i rumunskom!

Veliko nam je zadovoljstvo da i zvanično objavimo da će tokom cele 2022. sve EBL mečeve publika u Mađarskoj i Rumuniji moći da gleda uživo na svom jeziku! 

Mađarske prenose će organizovati Esport1 koji stoji iza mađarskih prenosa svih velikih Riotovih takmičenja, a tom prilikom Patrik Huzsvári, glavni producent, je izjavio: 

“Veoma smo ponosni što ćemo pored prestižnih League of Legends takmičenja sada moći da prenosimo i najveće takmičenje u regionu, na mađarskom! Pratite EBL svake nedelje sa nama na https://www.twitch.tv/esport2tv!”

Rumuniju će pokrivati Digital Crusade, kompanija koja stoji iza nekih od najvećih esport projekata u zemlji i koja je već prenosila EBL tokom sezone 8. Njihove prenose možete da gledate na https://www.youtube.com/c/DigitalCrusadeEsports.

Mihai Cotos, direktor Digital Crusade, je izjavio: “Od samog početka EBL, cela rumunska esport scena je prepoznala važnost projekta i da je on nešto ka čemu treba težiti. Bez obzira da li su u pitanju igrači, ekipe ili organizatori turnira, svi su osećali da je EBL fenomen koji stvara nezaboravne trenutke i koji predstavlja naš ceo region. Veoma smo ponosni što ćemo imati priliku da ga prenosimo za rumunsku publiku i radujemo se jednoj od najuzbudljivijih EBL sezona do sada.”

EBL sezona 10 počinje 17. januara, u redovnim terminima – ponedeljkom i četvrkom od 19h, a do tada za sve novosti pratite nas na društvenim mrežama! #MojaLiga

Instagram: https://www.instagram.com/fortunaesports
Twitter: https://twitter.com/FortunaEsports