FINALE SEZONE 6

EBL finale otkazano zbog COVID-19 virusa, igraće se online

Usled trenutne situacije u svetu i u Srbiji uzrokovane pojavom COVID-19 virusa, kao i odlukom Vlade Republike Srbije da zabrani okupljanja u zatvorenim prostorima, finale najveće regionalne League of Legends lige će se igrati online.

Nažalost, dan kada zajedno krunišemo šampione Balkana u prepunoj Kombank Dvorani će ove sezone biti dočekan kod kuće uz prenos iz EBL studija.

Iako će većina gledalaca biti razočarana, ne želimo ni na koji način da rizikujemo zdravlje navijača, igrača, zaspolenih u dvorani ili njihovih porodica. Naša odgovornost prema svim ljubiteljima regionalnog LoL-a zahteva da otkažemo ovaj događaj, tako da će finalisti odlučujuće mečeve lige odigrati iz sigurnosti svog doma.

Dodatno, čak i da situacija u Srbiji ostane relativno dobra, pandemija virusa ima osetan uticaj na internacionalna putovanja. U trenutnoj borbi za plej-of se nalazi 16 igrača koji nemaju prebivalište u Srbiji, te bi njihov potencijalni ulazak u zemlju bio pod znakom pitanja do samog finala. Rizik da ekipa koja se plasira u finale ne bude u mogućnosti da dovede igrače u Beograd je prevelik da bi se bilo koja druga opcija uzela u razmatranje.

Finale će se igrati u nepromenjenom terminu, u nedelju 29. marta, sa početkom od 16 časova, a direktan prenos će biti na Fortuna Esports Youtube kanalu, kao i na Sport Klub Esports TV kanalu.

Refundacija karata počinje od ponedeljka, 16. marta:

  • Ulaznice kupljene online - poslati email na office@tickets.rs
  • Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima - povrat na Blagajni Štark Arene od 12 do 20h
  • Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima van Beograda - poslati email na office@tickets.rs, uz priloženu sliku kupljenih ulaznica
  • Ulaznice kupljene na blagajni Kombank Dvorane - povrat na blagajni Kombank Dvorane.

Ponavljamo, refundacija će biti moguća tek od ponedeljka, 16. marta. Molimo vas da imate razumevanja prema tiket servisu i zaposlenima na blagajni jer su im trenutno otkazani svi događaji.