SEZONA 4 FINALE

Esports Balkan League Sezona 4 FINALE

Najbolji balkanski League of Legends timovi, 20.000 eura, mesto na EU Mastersu i jedna spektakularna završnica!

Finalisti četvrte sezone će se susresti 30. marta u samom srcu Beograda u Kombank Dvorani (bivši Dom Sindikata). Teatar će ugostiti skoro 1400 najvatrenijih navijača koji će bodriti svoje omiljene timove u pohodu na titulu, ček od 10.000 eura i mesta među najboljim evropskim timovima na EU Mastersu.

Meč koji će odlučiti balkanskog predstavnika u Evropi će početi u 16:00 a posetiocima će biti otvoren ulaz od 14 časova, kada će moći da se druže sa najboljim igračima i omiljenim komentatorima.

Kao i uvek, pored finala najveće LoL lige na Balkanu spremili smo i poklone za posetioce koje ćemo objaviti pred sam event.

Mečevi grupne faze se igraju svakog ponedeljka i četvrtka od 19 časova sve do samog finala, dok će se polufinala odigrati 23. i 24. marta. Akciju možete da pratite uživo na Fortuna Esports YouTube kanalu.

Cene ulaznica su u zavisnosti od kategorije koštaju 500, 650, 800 ili 1000dinara, a od ovog finala puštamo u prodaju i VIP ložu, gde će vas očekivati dodatni pokloni! Cena karte za VIP ložu iznosi 2.000 dinara.

Karte možete da kupite u Kombank Dvorani kao i online na Eventim.rs i u svim Ticket.rs (bivši Eventim) prodajnim mestima.

Uz svaku kartu se dobija High Noon Thresh ili Coven Camille skin kod!

Mesta su ograničena tako da obezbedite svoje karte na vreme!