PREMIJERA SEZONE 3

EBL SEZONA 3 POČINJE 09.07.

Ako ste ušli samo da čujete kada počinje nova sezona, odgovor je 09. jula u 19 časova! Vremena prenosa se neće menjati, tako da ćete od 09. jula do 23. avugsta moći da gledate EBL LoL svakog ponedeljka i četvrtka od 19:00!

Prošla sezona je bila ogroman uspeh za Balkan, posebno u dva aspekta.

Prvo, gledali smo KlikTech dok je razvaljivao neke od najjačih evropskih timova i pravio mesta na internacionalnoj mapi za talente sa Balkana.
Drugo, probili smo rekorde gledanosti iznova i iznova. Finale je gledalo preko 29.000 jedinstvenih gledalaca uživo, dok je preko 6.000 ljudi pratilo EBL istovremeno tokom borbe između KlikTecha i ekipe X25 Esports. Ovi brojevi možda nisu na nivou LCS-a, ali ponovo ste dokazali da je EBL najgledanija liga na Balkanu! Hvala vam puno što nas pratite, nadamo se da ćemo uspeti da povećamo našu zajednicu još više!

U letnjoj sezoni neće biti mnogo promena. Mnogo nam se sviđa trenutni Bo1 format gde timovi igraju dva puta protiv svih ostalih ekipa u toku sezone. Bez brige, u plejofu će svi mečevi biti Best-of-5.

Od ekipa, ovo leto će nas zabavljati već standardnih 6 balkanskih velikana ali i dve nove ekipe:

Takođe, ako jedno mesto u EU Masters-u nije dovoljno, ove sezone šaljemo dva tima u Evropu! Praktično, od ove sezone će oba finalista ići u Evropu i predstavljati Balkan, što će nam duplirati šanse za internacionalni uspeh!

Ponavljamo, sezona 3 počinje 09. jula u 19 časova na Fortuna Esports YouTube kanalu.

Finalisti treće sezone će se susresti 01. septembra u samom srcu Beograda u Kombank Dvorani (bivši Dom Sindikata). Teatar će ugostiti skoro 1400 najvatrenijih navijača koji će bodriti svoje omiljene timove u pohodu na titulu, ček od 10.000 eura i dva mesta među najboljim evropskim timovima u Evropskom kupu.

Karte će biti u prodaji uskoro, a moćićete da ih kupite u Kombank Dvorani (bivši Dom Sindikata) kao i putem Eventima!