Finale

Esports Balkan League Sezona 2 FINALE

Najbolji balkanski League of Legends timovi, 20.000 eura, mesto u evropskom kupu i jedna spektakularna završnica!

Domaćin EBL završnice će i ove sezone biti Beograd, ali središte esporta ovaj put prelazi reku i seli se u istorijski centar Zemuna.

Finalisti druge sezone će se susresti 25. marta u samom srcu Zemuna, teatru Madlenianum. Teatar će ugostiti 450 najvatrenijih navijača koji će bodriti svoje omiljene timove u pohodu na titulu, ček od 10.000 eura i mesto među najboljim evropskim timovima u Riotovom novom turniru.

Meč koji će odlučiti balkanskog predstavnika u Evropi će početi u 14:00, a posetiocima će biti otvoren ulaz od 12 časova, kada će moći da se druže sa Chodom, Sa1nom, Delićem, Hakkinenom i svima omiljenim voditeljem Đorđem Đurđevom!

Pored finala najveće LoL lige na Balkanu očekuje vas i jedan pravi LoL poklon – svaki posetilac će dobiti GOD STAFF JAX skin kod! #SKINWIN

Mečevi grupne faze se igraju svakog ponedeljka i četvrtka od 19 časova sve do samog finala, dok će se polufinale i meč za treće mesto odigrati 19. 20. i 22. marta.

Akciju možete da pratite uživo na Fortuna Esports YouTube kanalu.

Ulaznice koštaju 500 RSD, a možete ih kupiti online na Eventim.rs [KUPI KARTU OVDE], kao i u svim njihovim prodajnim mestima.

Mesta su ograničena tako da obezbedite svoje karte i skinove na vreme!