LETO UZ EBL - NAJTOPLIJA SEZONA DO SADA!

EBL premijera je zakazana za sredu, 07. juna od 19h, a akcija se nastavlja u četvrtak i petak u isto vreme!Prošlu sezonu je obeležilo više priča. Valiance nakon 5 uzastopnih poraza uvodi Lukezija, beleže 7 pobeda uz možda najbolju from zero to hero priču u EBL ikada, da bi na samom kraju ispustili tu neverovatnu šansu. Zvezda uprkos procenama analitičara uspeva da obezbedi još jedan plej-of plasman, Cyber Wolves i pored turbulentne sezone odvode vicešampiona do samog kraja i rezultata 2-2.

Ali, najvažnija priča je bila između Partizana i Diamanta. Do samog kraja ligaškog dela, ove dve ekipe su se borile za prvo mesto na tabeli. Iako je Diamant zadržao prednost, u plej-of su ušli sa porazom koji su im zadali crno-beli. Veliko finale je tek četvrto ikad koje je otišlo do maksimalnih 5 partija, a ekipa iz Humske 1 je uspela da zada fatalni udarac slovencima i podigne svoj prvi trofej.

Nego, to su vesti iz prošle sezone, stiže leto i vreme je za nove šampione!

Letnja EBL sezona počinje već u sredu 7. juna i odmah ulazimo u super-week, tri uzastopna dana najbolje regionalne League of Legends akcije!

Najveća novina je slovenačka organizacija SPIKE Syndicate, ekipa koja će zameniti XtremeDominators, a sudeći po postavi SPIKE od starta kreće jako. Behave u džungli, Ecstassy na botu i Phaxi sa trenerskom palicom čine jezgro ove postave koja ima visoke ciljeve.
Partizan je slabiji za Jopu ali i jači za Yakkey-a, i najveće pitanje je kako će se ovaj mladi ADC snaći u ustaljenoj postavi crno belih. Diamant je bez promena, osim na trenerskoj poziciji koju preuzima šampion nordijske lige koji je zabeležio dve pobede u grupnoj fazi EMEA Mastersa.

Doduše, šta god pisalo u ovom tekstu je rekla-kazala i validno koliko i Bobijeva tier lista sa Tvitera. Ono što je bitno je da 07. juna od 19 časova, EBL igrači i ekipe kreću da pišu svoju priču na koju će se tačka staviti tek 12. avgusta tokom velikog finala!

Sve informacije i detaljan raspored mečeva: http://lol.balkanesports.com


Prati nas: